Basisdebuut bij Juventus lonkt voor Koopmeiners

Reacties

Teun Koopmeiners lijkt zich op te mogen maken voor zijn basisdebuut bij Juventus. Italiaanse media liepen al vooruit op die eerste basisplek. De Italiaanse recordkampioen treedt zaterdag aan tegen Empoli. Coach Thiago Motta hield zich nog op de vlakte, maar was wel lovend over de Oranje-international.

Basisdebuut bij Juventus lonkt voor Koopmeiners
© Pro Shots
Empoli
Empoli
0 - 0
Juventus
Juventus

'Juventus verandert van gezicht. Douglas Luiz en Koop starten morgen tegen Empoli', kopte Corriere dello Sport vrijdag. Tuttosport wist te melden dat Motta in de interlandperiode aan de slag is gegaan met spits Dusan Vlahovic en Koopmeiners.

De Italiaanse coach hield zich ondertussen op de vlakte tijdens de persconferentie van vrijdag. 'Douglas Luiz en Koopmeiners zijn twee geweldige spelers. We zullen zien wie er morgen gaan spelen en wie invallen.'

De 26-jarige Koopmeiners maakte voor de interlandonderbreking zijn debuut voor De Oude Dame. Tegen AS Roma (0-0) viel hij in en deed hij de hele tweede helft mee. Tegen Empoli zou hij nu zijn eerste basisplaats kunnen krijgen. De in Castricum geboren middenvelder kwam deze zomer voor een slordige 55 miljoen euro over van Atalanta.

Serie A

Stand Serie A 2024/2025

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Udinese
4
3
1
0
7-4
+3
10
2
Napoli
4
3
0
1
9-4
+5
9
3
Internazionale
4
2
2
0
9-3
+6
8
4
Juventus
4
2
2
0
6-0
+6
8
* Actueel tot en met 17 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.