Bayern München rekent op Robben op Old Trafford

Arjen Robben mag dan nog een individueel programma afwerken, Bayern is positief gestemd over een optreden van de Oranje-international op Old Trafford.

Bayern München rekent op Robben op Old Trafford

Robben miste door een kuitblessure de heenwedstrijd tegen Manchester United in de Champions League. De aanvaller moest zaterdag ook de Bundesliga-topper tegen Schalke 04 laten schieten. Bij deze twee duels blijft het, zo ziet het er nu naar uit.

Trainer Louis van Gaal is positief gestemd over woensdag maar houdt een slag om de arm. 'Ik heb inderdaad goede hoop dat hij kan spelen', zei de coach op de Bayern-website. 'Maar we moeten nog afwachten. Zijn spieren zijn nog wat stram.'

Van Gaal kreeg meer goed nieuws van de medische staf. Naast Robben kreeg Daniel Van Buyten het groene licht voor de tweede ontmoeting met Manchester United. De Belgische verdediger viel zaterdag na een botsing met Schalke 04-spits Jefferson Farfán uit met een knieblessure, die bij ander inzien niet ernstig is.

Hoewel Robben en Van Buyten in de wedstrijdselectie zijn opgenomen, blijft er een vraagteken staan achter beide namen. Waarschijnlijk neemt Van Gaal pas op de dag van de wedstrijd een beslissing over het inzetten van de Nederlander en de Belg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen