Been begrijpt niets meer van ongemotiveerde Radomski

Voor de tweede keer in korte tijd is het bij NEC tot een botsing gekomen tussen trainer Mario Been en Arek Radomski. Nadat de Poolse middenvelder aangaf tijdens het bekerduel met SC Heerenveen niet op de reservebank te willen plaatsnemen, stuurde Been hem van de training.

Been begrijpt niets meer van ongemotiveerde Radomski

Begin februari had Radomski ook al laten weten dat hij ongemotiveerd was om als wisselspeler te fungeren. Na een gesprek met Been leek dat probleem uit de wereld te zijn. Radomski begon vervolgens in de basis tijdens het UEFA Cup-duel met Hamburger SV (3-0 nederlaag) en de competitiewedstrijd tegen FC Volendam (1-1).

Voor het bekertreffen met zijn voormalige werkgever SC Heerenveen van woensdag had Been voor Radomski een plek in de dug-out gereserveerd. De dertigjarige middenvelder liet daarop opnieuw weten dat hij liever op de tribune dan op de reservebank zit.

'Ik begrijp er niets van', reageert Been in de Gelderlander. 'Er wacht ons een belangrijke wedstrijd tegen Heerenveen, eigenlijk wil ik me alleen bezighouden met spelers die wel gemotiveerd zijn.'

Het zit de NEC-trainer dit seizoen niet bepaald mee. Naast de perikelen rond Radomski had Been ook problemen met de huurlingen Collins John en Rachid Bouaouzan. John is inmiddels teruggekeerd naar Fulham; de van Wigan Athletic gehuurde Bouaouzan is onlangs weer in genade aangenomen nadat hij kwaad was weggelopen na een wissel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen