Been en Radomski zitten weer 'op één lijn'

Mario Been heeft Arek Radomski weer bij de selectie van NEC gehaald. De Poolse middenvelder weigerde onlangs op de bank van de Nijmeegse club plaats te nemen.

Been en Radomski zitten weer 'op één lijn'

Radomski had Been laten weten liever geen deel uit te maken van de wedstrijdselectie, als hij toch op de bank zou moeten zitten. De trainer reageerde verbolgen en verwijderde de 31-jarige middenvelder uit de spelersgroep.

Maar Been sprak maandag opnieuw met Radomski. 'We hebben een goed gesprek gehad en zitten nu weer op één lijn', vertelde de coach in De Gelderlander. 'Arek maakt vanaf vandaag weer volledig deel uit van de selectie. Arek heeft aangegeven dat ik weer te allen tijde een beroep op hem kan doen. De situatie was niet goed voor de club, maar ook niet voor Arek zelf. Ik vind het doodzonde als zo'n goede voetballer niet bij de beste achttien zit.'

Radomski bevestigde de uitkomst van het gesprek. 'Ik heb er op zich ook geen moeite mee om op de bank te gaan zitten. Maar ik kreeg de laatste tijd meer en meer het idee dat ik niet echt in aanmerking kwam voor een invalbeurt. En daar had ik het moeilijk mee. Maar ik heb nu afgesproken dat ik er weer helemaal bij hoor. Al zei Been er wel bij, dat ik nu niet moet denken dat ik zondag tegen Heerenveen meteen in de basis sta.'

Dit seizoen kwam Radomski elf keer in actie in de Eredivisie. Voor het laatst verscheen de 31-jarige middenvelder op 27 november op het veld, toen hij na rust inviel in het UEFA Cup-duel met Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen