Bellingham vecht tegen tranen: 'Mooiste avond van mijn leven'

Reacties

Jude Bellingham leeft zijn droom als speler van Real Madrid. De twintigjarige Engelsman probeerde zijn emoties in bedwang te houden na het winnen van de Champions League. Hij gaf het op toen hij zijn ouders zag.

Bellingham vecht tegen tranen: 'Mooiste avond van mijn leven'
© TNT Sports
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Bellingham hapte even naar adem toen hij voor de camera van TNT Sports verscheen, kort na het laatste fluitsignaal. Zichtbaar geemotioneerd beschreef hij zijn gevoel na het slotstuk van een onvergetelijk debuutseizoen bij Real Madrid. 'Ik heb altijd gedroomd van het spelen van dit soort wedstrijden. Gedurende je leven hoor je zo vaak mensen zeggen dat je iets niet kunt. Op lastige momenten vraag je je weleens af of het het waard is. Op avonden als deze besef je dat…', zocht Bellingham naar woorden.

Hij ging verder: 'Ik had mijn emoties onder controle, tot ik mijn vader en moeder net in de ogen keek. Ze hadden elke avond om zeven uur op de bank kunnen gaan zitten, maar waren tot middernacht op pad om mij naar het voetbal te brengen. En mijn broertje, voor hem probeer ik een rolmodel te zijn. Ik kan het niet onder woorden brengen. Dit is de mooiste avond van mijn leven. Ik had me geen mooier seizoen kunnen wensen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.