Berbatov blinkt uit bij winnend Manchester United

Manchester United won uit bij Aalborg BK dankzij twee treffers van nieuwe aankoop Dimitar Berbatov. Marcos Senna bezorgde Villarreal met een vrije trap de thuisoverwinning op Celtic. Man Utd en Villarreal leiden in Groep E met vier punten uit twee wedstrijden, Celtic en Aalborg BK hebben beide een punt uit twee wedstrijden.

Aalborg BK-Manchester United 0-3Het uitvallen van Paul Scholes in de zestiende minuut was een flinke tegenvaller voor Manchester United. Dat uitgerekend zijn vervanger Ryan Giggs aan de basis stond van de openingstreffer, was dan weer een meevaller. De Welshman gaf een pass door het centrum en Wayne Rooney wist hier wel raad mee, de 22-jarige aanvaller zorgde voor de 0-1 ruststand.

In de tweede helft was het Dimitar Berbatov die zijn eerste doelpunt in het shirt van Manchester United maakte. De Bulgaarse spits scoorde na een fout van Aalborg BK-verdediger Thomas Augustinussen. Tien minuten voor tijd was Berbatov opnieuw de gevierde man bij de Mancunians, met zijn tweede treffer zorgt hij voor de 0-3 eindstand in Denemarken. Villarreal-Celtic 1-0Celtic hield zich knap staande in Estadio El Madrigal. In de eerste helft kwamen Villarreal en The Bhoys bijna niet tot uitgespeelde kansen. Beide teams waren vooral van afstand gevaarlijk, alleen Giuseppe Rossi en Georgios Samaras waren na een uitgespeelde aanval dichtbij de openingstreffer.

Marco Senna zorgde halverwege de tweede helft voor de voorsprong voor de thuisclub. De international krulde een vrije trap in het doel van Artur Boruc. Invaller Scott McDonald kreeg een uitstekende kans op de gelijkmaker. Aidan McGeady kopte door op McDonald die hard een meter over het doel volleerde. Villarreal kwam verder niet meer in gevaar en won de wedstrijd met 1-0.