'Berbatov mag alleen weg voor 45 miljoen euro'

Dimitar Berbatov kan vertrekken bij Tottenham Hotspur als een club de hoofdprijs betaalt. Spurs-manager Juande Ramos heeft dat bedrag voor de spits op 45 miljoen euro bepaald.

'Berbatov mag alleen weg voor 45 miljoen euro'

Ramos, bij de Spurs de opvolger van Martin Jol, wil de 26-jarige Bulgaarse spits op White Hart Lane houden, maar zegt in Britse media dat 'iedereen te koop is'. De Spanjaard: 'Een club die Berbatov wil aantrekken moet dan wel het Britse transferrecord breken.'

Ramos verder: 'Ik vind het niet meer dan normaal dat een club een dergelijk bedrag betaalt. Er zijn maar weinig spelers met zoveel klasse. Op dit moment is Berbatov meer waard dan die 45 miljoen euro. Dat denken we tenminste.'

Tottenham Hotspur betaalde twee jaar geleden ongeveer vijftien miljoen euro aan Bayer Leverkusen voor de Bulgaarse international. Recent werd Berbatov al in verband gebracht met Manchester United. Ook Chelsea-manager Avram Grant is zeer gecharmeerd van de kostbare speler.

Berbatovs zaakwaarnemer Emil Dantchev zorgde eerder deze week voor onrust toen hij tegenover de BBC liet weten dat zijn cliënt zijn potentie wil waarmaken en dat hij nu wel eens trofeeën wil winnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen