Besiktas wil niets weten van vertrek Weghorst naar Manchester United

Reacties

Bij Besiktas weet men niets van een mogelijk vertrek van Wout Weghorst naar Manchester United. Technisch directeur Ceyhun Kazanci begrijpt dan ook weinig van de manier waarop de spits zaterdag zijn doelpunt vierde tegen Kasimpasa. Dat leek immers verdacht veel op een afscheid.

Besiktas wil niets weten van vertrek Weghorst naar Manchester United
© Screenshot BeIN Sports
Beşiktaş
Beşiktaş
2 - 1
Kasımpaşa
Kasımpaşa

Weghorst maakte zaterdagavond de 2-0 in de uiteindelijke 2-1 zege en nam na zijn achtste doelpunt in Turkse dienst uitgebreid tijd voor een momentje met de fans. Hij greep naar het clublogo op zijn shirt en maakte met zijn handen een hartje. Ook zwaaide de spits, waarmee hij de geruchten over een vertrek bij de club die hem dit seizoen huurt van Burnley extra voeding gaf.

Volgens verschillende media is Manchester United bezig met de komst van Weghorst, maar bij Besiktas wil men daar niets van weten. 'Ik begrijp niet waarom Wout afscheid leek te nemen van onze fans', zegt Kazanci tegen het Turkse Fanatik. 'Hij is onze speler en zijn contract bij ons loopt pas aan het einde van dit seizoen af.'

'Als Manchester United of een ander team Wout wil hebben, dan zullen ze eerst met Burnley moeten praten', vervolgt Kazanci. 'Burnley zal dan contact met ons opnemen om een mogelijke scheiding te bespreken. Pas als wij accepteren, zal het contract worden beëindigd. Maar anders gaat hij nergens heen tot het einde van het seizoen.'

Fanatik heeft ook gesproken met Simon Cziommer, de zaakwaarnemer van Weghorst. Hij stelt dat er niets achter de doelpuntenviering van de aanvaller gezocht moet worden. 'Alles is in orde, geen probleem. Wout heeft er gewoon een feestje van gemaakt', zo wordt Cziommer geciteerd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.