Bezoekje van Bosz brengt wielerploeg geluk in Tour de France

Reacties

Peter Bosz heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een trip gemaakt naar de Franse bergen. De trainer van PSV was op woensdag aandachtig toeschouwer bij de elfde etappe van de Tour de France.

Bezoekje van Bosz brengt wielerploeg geluk in Tour de France
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het Franse landschap is allesbehalve onbekend voor Bosz. De zestigjarige oefenmeester was van mei 2021 tot oktober 2022 in dienst bij Olympique Lyon. Als speler kwam hij uit voor SC Toulon. Reden genoeg dus om een kijkje te nemen bij de Tour de France.

Bosz poseerde in de Franse bergen met Merijn Zeeman, sportief directeur van wielerploeg Visma-Lease a Bike. Per 1 december is Zeeman de nieuwe algemeen directeur van AZ. Het bezoekje van Bosz bracht geluk, want Visma-Lease a Bike-renner Jonas Vingegaard won later op de dag de etappe. 

Bosz zal niet te lang in Frankrijk verblijven, want PSV moet alweer bijna aan de bak. Op 13 juli speelt de ploeg een oefenwedstrijd tegen de Belgische kampioen Club Brugge. 

PSV
PSV
1 - 1
Club Brugge
Club Brugge
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.