Bilic verdringt Rutten als HSV's voornaamste kandidaat

'Ze hebben me duidelijk gemaakt dat ze willen dat ik vanaf de zomer de ploeg overneem', reageert Slaven Bilic op de belangstelling van Hamburger SV. De huidige bondscoach van Kroatië is nu de belangrijkste kandidaat de baan van Huub Stevens over te nemen.

Bilic verdringt Rutten als HSV's voornaamste kandidaat

Bilic zat zaterdag op de tribune toen HSV op eigen veld met 1-0 won van Borussia Dortmund. Tegenover Duitse pers verklaarde de 39-jarige trainer te zijn afgereisd om zijn internationals Ivica Olic en Mladen Petric aan het werk te zien. Maar dat zijn zaakwaarnemer Alen Augustincic hem begeleidde, leek ook op iets anders te duiden.

In de Kroatische krant Jutarnji List bekende Bilic dat HSV zeer geïnteresseerd is in hem. 'Maar we hebben nog niet gesproken over concrete details. Het klopt dat het aanbod van Hamburg een eer voor mij is.' Bilic staat tot en met de eindronde van het EK onder contract bij de Kroatische voetbalbond (HNS). De bond wil hem graag een nieuw contract voorleggen. Sinds 2006 is Bilic bondscoach.

Tot voor kort stond Fred Rutten bovenaan het lijstje van HSV, ook al heeft de trainer van FC Twente nooit bevestigd in gesprek te zijn geweest met de clubleiding van de huidige nummer twee van de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen