Blind heeft basisplek terug, geblesseerde Memphis ontbreekt

Reacties

Daley Blind staat in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace (aftrap 16.00 uur) weer in de basis bij Manchester United. Memphis Depay ontbreekt in de wedstrijdselectie van manager Louis van Gaal wegens een blessure.

Blind heeft basisplek terug, geblesseerde Memphis ontbreekt

Blind en Memphis verloren na hun terugkeer van het Nederlands elftal hun basisplek bij United. Zonder de twee Oranje-internationals won de ploeg van Van Gaal op bezoek bij Everton (0-3), terwijl het gelijkspeelde tegen CSKA Moskou (1-1) en Manchester City (0-0). Tegen Middlesbrough (0-0, verlies na strafschoppen) kreeg het Nederlandse duo, vóór de interlandperiode allebei vaste basisspeler, weer eens een kans zich te laten zien vanaf de aftrap.

Blind speelde honderdtwintig minuten mee in het duel met Middlesbrough en mag nu bij afwezigheid van Phil Jones (niet wedstrijdfit) ook in de competitie weer opdraven. Memphis viel juist geblesseerd uit in de bekerwedstrijd en is er daardoor vandaag niet bij. Van Gaal kondigde dit vrijdag al voorzichtig aan in zijn persconferentie.

De zeventienjarige Axel Tuanzebe debuteert in de wedstrijdselectie van United. De basisopstelling van de Engelse topclub bevat geen grote verrassingen.

Opstelling Manchester United: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Rojo; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Martial; Rooney.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.