Bonje in Belgrado: Partizan-fans vallen eigen trainer aan na vernedering in derby

Reacties

De Veciti derbi, de Eeuwige Derby tussen Partizan Belgrado en Rode Ster Belgrado, werd maandagavond een makkelijke prooi voor Rode Ster. Na de in 0-4 geëindigde wedstrijd, kookten de frustraties over bij een deel van het Partizan-publiek. Hoofdtrainer Aleksandar Stanojevic moest het ontgelden.

Bonje in Belgrado: Partizan-fans vallen eigen trainer aan na vernedering in derby
© Partizan Belgrado
Partizan Belgrado
Partizan Belgrado
0 - 4
Rode Ster Belgrado
Rode Ster Belgrado

Nadat het ongenoegen al van de tribunes had gespat, ging een plukje fans verhaal halen richting de kleedkamer. Hun interventie werd duidelijk toen hoofdtrainer Stanojevic op de persconferentie verscheen met een pleister op zijn voorhoofd. Servische media en Stanojevic zijn éénsgezind over hoe hij aan die wond kwam: boze supporters hebben de kleedkamer met stenen bekogeld, een glasscherf raakte de hoofdtrainer.

Stanojevic ontkracht overigens berichtgeving dat hij en zijn spelers ook klappen gehad zouden hebben van boze hooligans, die wel om zijn vertrek riepen. Partizan heeft al ruim twee maanden geen wedstrijd meer gewonnen en werd dit seizoen uitgeschakeld in alle drie de Europese toernooien, waardoor er ook geen Europees voetbal meer op de agenda staat.

Bekijk hier al onze video's
Meer Partizan Belgrado
Meer over Partizan Belgrado
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.