Bookmaker verklaart Everton na de tweede speelronde al voor gedegradeerd

Reacties

Gokkers die bij de Brits-Ierse bookmaker Paddy Power geld hebben ingezet op een degradatie van Everton, zullen gek opkijken als ze inloggen en een mooi bedrag in hun account zien staan. De gokfirma heeft die weddenschappen na twee wedstrijden namelijk al uitbetaald.

Bookmaker verklaart Everton na de tweede speelronde al voor gedegradeerd
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
4 - 0
Everton
Everton
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Everton is vreselijk begonnen aan het seizoen. Na een 0-3 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion op eigen veld tijdens de seizoensouverture, ging de club uit Liverpool zaterdag kansloos onderuit bij Tottenham Hotspur. Voor Paddy Power was het genoeg aanleiding om de gokkers nu al te belonen, 36 speelronden voor het einde. Everton stond voorafgaand aan het seizoen al tussen de favorieten voor de afdaling naar het Championship.

De bookmaker is overigens niet vies van zo'n stuntje: het is al de tweede keer dit seizoen. Na de eerste speelronde in de Schotse competitie, met winst voor Celtic en puntenverlies voor eeuwige concurrent Rangers, betaalde het bedrijf ook alvast uit aan iedereen die zijn geld had gezet op een landstitel voor The Bhoys.

Bij The Toffees zullen ze ten koste van alles willen voorkomen dat Paddy Power gelijk krijgt. De blauwhemden spelen al sinds 1954 onafgebroken op het hoogste niveau in Engeland en staan voor een verhuizing. Dit seizoen is hun laatste op het versleten Goodison Park. In het havenkwartier van Liverpool is inmiddels een moderne voetbaltempel verrezen, het zou een ramp voor de club zijn als die in het Championship wordt ingehuldigd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.