Bosz houdt woord: PSV begint met Benítez en Boscagli in de basis

Reacties

PSV begint met Walter Benítez en Olivier Boscagli in de basis tegen Almere City. Beide spelers hebben intern aangegeven graag een transfer te willen maken, maar verschijnen in het Yanmar Stadion gewoon aan de aftrap. 

Bosz houdt woord: PSV begint met Benítez en Boscagli in de basis
Almere City FC
Almere City FC
1 - 7
PSV
PSV

PSV moet het tegen Almere stellen zonder Jerdy Schouten en Johan Bakayoko. Het tweetal voegde zich deze week met een lichte blessure in de ziekenboeg van de Eindhovenaren, die verder bestaat uit Armando Obispo. Ismael Saibari, Mauro Júnior en Sergiño Dest. Het ontbreken van Schouten maakt een plekje vrij voor Guus Til, Hirving Lozano speelt op de positie van Bakayoko.

'Vervelend, want ik had ze er graag bij gehad', zei Bosz bij ESPN over de absentie van Schouten en Bakayoko. 'Ze konden nét niet spelen. Stonden er andere belangen op het spel, dan had het misschien gekund. Maar we willen het risico niet nemen dat ze er daarna langer uit zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen ze nu niet in te zetten. Volgende week zijn ze er weer bij.'

Benítez en Boscagli
Benítez en Boscagli zijn er nog altijd bij en beginnen in de basis. Boscagli aast op een transfer naar Brighton & Hove Albion, maar The Seagulls willen voorlopig niet voldoen aan de vraagprijs van PSV. Jordan Teze is er niet meer bij. De rechtsback maakte deze week de overstap naar AS Monaco. Richard Ledezma heeft de positie van Teze ingenomen.

Opstelling PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegård; Veerman, Til, Tillman; Lozano, De Jong, Lang.

Alles over PSV op VI PRO

PSV is nog altijd foutloos in de Eredivisie, al speelt er veel op het transfervlak. Volg op VI PRO de laatste ontwikkelingen in Eindhoven.

Clubwatcher Marco Timmer over de onrustige transferzomer van PSV.
Pieter Zwart analyseert het duel van PSV met Heracles Almelo.
Wie zou Jordan Teze kunnen opvolgen bij de landskampioen?
Waarom Olivier Boscagli (nog) niet mag vertrekken.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.