Bosz kiest in eerste oefenduel PSV voor enkele piepjonge talenten

Reacties

PSV treedt zaterdagmiddag niet aan met zijn sterkste elftal in het eerste oefenduel van de voorbereiding met Anderlecht. Trainer Peter Boz geeft enkele piepjonge talenten een kans. Van de ploeg die vorig seizoen kampioen werd zijn alleen doelman Walter Benítez, Mauro Júnior, Luuk de Jong en Guus Til van de partij.

Bosz kiest in eerste oefenduel PSV voor enkele piepjonge talenten
© Pro Shots

Armando Obispo was natuurlijk ook lid van de selectie die de landstitel won, maar kwam slechts elf keer in actie. Nu staat de 25-jarige verdediger centraal achterin, met links naast hem Mauro. Olivier Boscagli en Jordan Teze beginnen allebei op de bank, maar zullen als invaller ongetwijfeld nog in actie komen. André Ramalho is er niet meer bij, het contract van de Braziliaanse verdediger is niet verlengd.

Op het middenveld ontbreken EK-gangers Jerdy Schouten en Joey Veerman, waardoor Richie Ledzema (23) en Jevon Simons (18) aan de zijde van Til staan. Ismail Saibari en Isaac Bababi beginnen als reserve. Ook Hirving Lozano zit in de dug-out. De Jong krijgt voorin gezelschap van Jason van Duiven (19) en Manuel Bahaty (16). Achterin krijgen Matteo Dams (20) en Fabian Merién (15) speeltijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.