Bournemouth duwt Southampton dieper het moeras in

Reacties

Na zes wedstrijden heeft Southampton pas één punt verzameld in de Premier League. Ook tegen Bournemouth lukte er weinig voor de promovendus.

Bournemouth duwt Southampton dieper het moeras in
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
3 - 1
Southampton
Southampton

Binnen één helft had Southampton al drie doelpunten om de oren gekregen. Evanilson, de voor 37 miljoen euro van FC Porto overgekomen opvolger van Dominic Solanke, opende het bal met zijn eerste treffer voor Bournemouth. Dango Ouattara en Antoine Semenyo breidden de score vervolgens verder uit.

In de tweede helft kwam Southampton heel anders voor de dag en zorgde Taylor Harwood-Bellis voor een sprankje hoop voor de gedeeld hekkensluiter van de Premier League. Verder dan dat kwam de ploeg van de onder vuur liggende trainer Russell Martin niet.

Justin Kluivert begon op de bank en mocht na een uur Ouattara aflossen. Ex-Feyenoorder Marcos Senesi verscheen wel aan de aftrap, terwijl Luis Sinisterra (ook ex-Feyenoord) enkele minuten voor tijd zijn opwachting maakte. Enes Ünal (ex-FC Twente en -NAC) mocht een kwartier voor tijd opdraven. Voormalig AZ'er Yukinari Sugawara speelde de hele wedstrijd bij Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.