Bueno meerdere weken aan de kant bij Feyenoord, Trauner traint weer

Reacties

Hugo Bueno staat meerdere weken aan de kant bij Feyenoord, zo bevestigt de club via een medische selectie-update. Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo en ook Gernot Trauner hebben de groepstraining wel weer hervat.

Bueno meerdere weken aan de kant bij Feyenoord, Trauner traint weer
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
Wo 30 okt.
18:00
Ajax
Ajax

Bueno, Nieuwkoop en Milambo moesten het uitduel met Sparta Rotterdam afgelopen weekend vrij onverwachts laten schieten. Voor de Spanjaard ziet het er niet goed uit. Feyenoord communiceert dat Bueno 'meerdere weken niet inzetbaar is' voor de club en dit betekent dat het thuisduel met Ajax sowieso aan zijn neus voorbij zal gaan.

Nieuwkoop en Milambo hebben de groepstraining inmiddels wel weer hervat en het heeft er dus alle schijn van dat zij de Klassieker wel zullen halen. Of dit ook voor Trauner geldt, is afwachten. De Oostenrijker maakte dit seizoen nog geen minuut voor Feyenoord, maar is inmiddels wel weer in training.

Op bovengenoemde blessuregevallen en Quilindschy Hartman na, werkt Feyenoord momenteel toe naar de wedstrijd tegen Ajax. Het is nog maar de vraag of de Klassieker überhaupt door zal gaan wegens de aangekondigde politiestakingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.