Calderón denkt dat Cristiano Ronaldo bij United blijft

Gooit Real Madrid de handdoek, of hoort het tot de tactiek van voorzitter Ramón Calderón? De preses vertelde zowel aan Engelse als aan Spaanse journalisten dat hij verwacht dat Cristiano Ronaldo komend seizoen bij Manchester United speelt.

Calderón denkt dat Cristiano Ronaldo bij United blijft

'Zoals het er vandaag uitziet, is het de meest waarschijnlijke uitkomst dat Cristiano Ronaldo volgend jaar blijft spelen voor Manchester United', noteerde Marca zondagochtend op uit de mond van Calderón. 'Theoretisch hebben we nog tijd, er zijn nog twee maanden tot het einde van augustus', verwees de voorzitter naar het sluiten van de transfermarkt na 31 augustus.

Calderón sprak later op zondag met de BBC, die hem aantrof in Engeland, waar de preses was om te kijken naar de finale van het tennistoernooi van Wimbledon tussen Roger Federer en Real-fan Rafael Nadal.

'We hebben nog niet gesproken met United en Ronaldo, omdat United heeft gezegd dat het niet wil praten over hem te verkopen. We willen respectvol zijn ten opzichte van hen. Ik wil me niet mengen in een relatie tussen speler en club. Wij willen doen wat Manchester United en Cristiano Ronaldo willen.'

'Ik heb hem vaak horen zeggen dat het voor hem een droom is voor Real te spelen. Maar ik kan er niet meer over zeggen, want dat kan verkeerd worden geïnterpreteerd. We willen Manchester niet boos maken. We zijn goed bevriend met Manchester United. En de club heeft vaak gezegd dat het hem niet wil verkopen. In het geval de club dát wel wil, dan zullen we er zijn en erom vragen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen