Cristiano Ronaldo is duidelijk: hij wil nú naar Real Madrid

Een uur na de uitschakeling van Portugal op Euro 2008 had Cristiano Ronaldo het al over zijn toekomst. Die ligt bij Real Madrid, zo liet de Portugese international weten.

Cristiano Ronaldo is duidelijk: hij wil nú naar Real Madrid

Na de 3-2 nederlaag tegen Duitsland vertelde Cristiano Ronaldo dat hij hoopt binnen 'drie tot vier dagen' zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid af te ronden.

'De kans naar Madrid te gaan is heel groot, maar zoals ik al vaker heb gezegd hangt dat niet alleen van mij af. In de komende dagen zullen we bekijken of we tot een overeenkomst kunnen komen. Ik heb veel wensen en in de komende dagen zullen die allemaal duidelijk worden.'

Cristiano Ronaldo staat nog tot medio 2012 onder contract bij Manchester United. De Engelse clubleiding heeft altijd laten weten geen afstand te willen doen van de aanvaller, die 42 maal scoorde tijdens dit seizoen.

Tegelijkertijd maakte de topscorer van The Mancunians bekend dat hij binnenkort een operatie moet ondergaan om van een pijnlijke voet af te komen. Volgens hemzelf is het een 'lichte blessure' die hem al drie maanden plaagt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen