Cristiano Ronaldo gaat naar Real, zegt zijn ontdekker

Een nieuwe episode in de soap rondom Cristiano Ronaldo en Real Madrid. Ditmaal is het zijn peetvader én ontdekker die de hoofdrol opeist en stelt dat hij al een beslissing heeft genomen en Manchester United gaat verlaten voor De Koninklijke.

Cristiano Ronaldo gaat naar Real, zegt zijn ontdekker

In Marca vertelt Fernão Sousa het bekende verhaal dat Cristiano Ronaldo 'altijd al heeft willen spelen voor Real Madrid'. En hij voegt daar aan toe: 'Een trein zoals deze komt niet elke dag langs. Cristiano moet deze mogelijkheid om naar Madrid te gaan aanpakken.'

Dat gaat Cristiano Ronaldo ook doen, meent Fernão Sousa, die hem als elfjarig talent naar Sporting Lissabon haalde. 'Ik denk dat hij al de beslissing heeft genomen naar Madrid te gaan. Maar dat hij nog wacht om het te vertellen na het Europees kampioenschap.'

De afgelopen weken hintte Cristiano Ronaldo ook al naar een mogelijke transfer. Eerst droeg de 23-jarige Portugese aanvaller de pers op te wachten tot na de finale van de Champions League. En nadat United die finale had gewonnen en de international had verklaard bij de Engelse club te blijven, vertelde hij afgelopen zondag in Portugal dat er over twee tot drie weken 'meer bekend' zou zijn.

Manchester United blijft echter beweren dat er geen sprake van zal zijn dat Cristiano Ronaldo vertrekt en coach Alex Ferguson beschuldige Real al van onbeschoft gedrag door onder meer Marca als stemmingmaker in te schakelen om een transfer te forceren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen