Cristiano Ronaldo spreekt: 'Ik wil naar Real Madrid'

Cristiano Ronaldo is met het nieuws over zijn toekomst gekomen dat hij had aangekondigd. De Portugese aanvaller wil Manchester United verruilen voor Real Madrid.

Cristiano Ronaldo spreekt: 'Ik wil naar Real Madrid'

'Ik wil voor Real Madrid spelen, maar alleen als ze echt het geld op tafel leggen waar ze van reppen om mij en Manchester United te betalen', zei de 23-jarige international vanuit het trainingskamp van de Portugezen tegen de Braziliaanse website Terra. 'Het is dus niet aan mij.'

De bedragen die Real bereid zou zijn te betalen vlogen in de media door de lucht. Zoals een transfersom van meer dan 115 miljoen euro voor United en een jaarsalaris van 17,5 miljoen voor Ronaldo.

'Het is belangrijk dit teken te geven', legde Ronaldo zijn ontboezeming uit. 'Van nu af aan spreek ik niet meer zolang het EK voortduurt. Jullie hoeven me niets meer te vragen, want ik antwoord er toch niet op.'

Manchester United heeft al aangegeven zijn ster absoluut niet van de hand te doen. Het is nu aan Real Madrid om de handschoen op te pakken en de Engelse kampioen alsnog te overtuigen Cristiano Ronaldo te laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen