Çapa proeft vertrouwen na nachtelijke praatsessie

De pijnlijke bekernederlaag tegen Spakenburg (3-1) vergrootte de problemen bij MVV. Trainer Fuat Çapa proeft desondanks vertrouwen bij zijn spelers.

Çapa proeft vertrouwen na nachtelijke praatsessie

Çapa voelt de druk maar ziet positieve signalen voor het duel met FC Oss. 'De spelersgroep heeft er in ieder geval nog vertrouwen in', vertelde de MVV-trainer op de website van de Jupiler League. 'Na afloop van het duel met Spakenburg hebben we tot drie uur 's nachts bij elkaar gezeten. De spelers vertelden in een open, eerlijk gesprek er nog absoluut voor te willen gaan.'

'We moeten een goede reeks gaan neerzetten om de rust binnen de club terug te krijgen', aldus Çapa. 'Daar heeft iedereen behoefte aan. Ik ook.' Maar er is nog een binnenbrandje niet geblust. Ole Tobiasen liet zich na de aanvaring met Çapa niet meer zien op het trainingsveld.

De Deense routinier staat op non-actief en wacht op een onderhoud met het MVV-bestuur over de problemen. 'Je hoeft binnen een club niet alle zaken blindelings te aanvaarden, maar je dient wel de uitgestippelde lijn te volgen. Ook Ole', aldus Çapa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen