Cassano zal nooit fan van Ronaldo worden: 'Al maakt hij 3.000 goals'

Reacties

Tussen Antonio Cassano en Cristiano Ronaldo komt het waarschijnlijk nooit meer goed. Het gewezen enfant terrible uit Italië adviseerde de Portugese superster in 2022 al eens om te stoppen en heeft zich nu opnieuw laatdunkend uitgelaten over zijn prestaties.

Cassano zal nooit fan van Ronaldo worden: 'Al maakt hij 3.000 goals'
© Pro Shots

Ronaldo heeft de jacht geopend op zijn duizendste doelpunt, nadat hij onlangs in een Nations League-wedstrijd van Portugal de grens van 900 treffers in zijn carrière slechtte. Maar hoeveel doelpunten de 39-jarige vedette van A-Nassr ook nog maakt, Cassano zal nooit fan van hem worden. 'Cristiano Ronaldo weet niet hoe je moet voetballen. Al maakt hij 3.000 goals, het kan mij geen reet schelen', zei de voormalige aanvaller van onder meer AS Roma, Real Madrid en Sampdoria in de podcast Viva El Futbol.

Cassano, zelf inmiddels 42 en al jaren niet meer actief als prof, geeft de voorkeur aan aanvallers die ook oog hebben of hadden voor hun ploeggenoten en meer in hun mars hebben dan alleen doelpunten maken. 'Higuaín, Agüero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimovic en Suárez hadden ook oog voor het team. Zij konden heel veel dingen, in tegenstelling tot Ronaldo, wiens enige doel het altijd is geweest om te scoren', aldus de man die in 2022 al eens riep dat Ronaldo de eer aan zichzelf moest houden.

Destijds noemde Cassano de toenmalige aanvaller van Manchester United nog wel een fenomeen, maar vond hij het hoog tijd worden dat Ronaldo een punt achter zijn loopbaan zette. Zelf lijkt de voormalig aanvaller van Real Madrid, die een jaar na het vertrek van Cassano voor De Koninklijke tekende, nog lang niet van plan te stoppen, gebrand op records als hij is. In 2021 wees hij Cassano via WhatsApp al eens op zijn prestaties, toen de Italiaan in een tv-programma van Christian Vieri ook al kritisch op hem was.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Meer A. Cassano
Meer over A. Cassano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.