Champions League-voordeel: verhoog odds voor onder meer Man City

ADVERTORIAL – Het Champions League-spektakel barst vanavond los. Bij de start van de groepsfase komen onder meer Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain en Real Madrid in actie. Blik vooruit en profiteer van 25 procent voordeel bij Unibet!

Champions League-voordeel: verhoog odds voor onder meer Man City
© Pro Shots

Unibet biedt deze midweek een speciale Profit Boost aan bij het inzetten op Europees voetbal. De Profit Boost geldt voor Bet Builder-weddenschappen en houdt in dat de quotering met 25 procent te verhogen is. De maximale inzet is 100 euro. Een voorbeeld: waar de odd voor een zege van Borussia Dortmund in combinatie met een goal van Jude Bellingham normaal 4.40 was, is die met de Profit Boost 5.25.

We belichten hieronder een aantal mogelijkheden voor de Champions League-wedstrijden van vanavond.

Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain begint zijn Champions League-campagne in eigen huis tegen Juventus. De Parijzenaren hebben vroeg in het seizoen in de Ligue 1 opnieuw geïmponeerd. De ploeg van trainer Christophe Galtier heeft zestien punten gepakt in de eerste zes duels en heeft in die reeks al 24 keer gescoord. Kylian Mbappé en Neymar zijn met beide zeven goals gedeeld topscorer in de Franse competitie. Het is wel duidelijk Mbappé die in de Ligue 1 de meeste doelpogingen onderneemt (5,6 per wedstrijd ten opzichte van 3,0 van Neymar). De quotering voor een zege van PSG mét een goal van Mbappé is inclusief Profit Boost 2.34.

Manchester City
Voor Manchester City is Sevilla-uit de aftrap van de poulefase. Met de ploeg van trainer Julen Lopetegui treffen The Citizens een gehavende tegenstander. De zorgen zijn groot bij Sevilla na het vertrek van onder anderen centrumverdedigers Jules Koundé en Diego Carlos. In de eerste vier competitieduels werd maar één punt gepakt. Als het vertrouwen al broos is, dan is een duel met City geen prettig vooruitzicht. Erling Haaland is in de Premier League al volledig op stoom geraakt door tien keer te scoren in zijn eerste zes optredens. De quotering voor een overwinning van City met minstens twee goals van Haaland is inclusief Profit Boost maar liefst 5.13.

Real Madrid
Titelverdediger Real Madrid treedt vanavond op Celtic Park aan. Het vertrouwen is groot bij Celtic, dat zaterdag nog met 4-0 van aartsrivaal Rangers FC won. De Schotse grootmacht won zijn laatste acht wedstrijden en scoorde in die serie 35 keer. Dat Real veel klasse voorin heeft, is bekend. Verwacht jij een spektakelstuk? De odd voor Beide teams scoren in combinatie met een goal van Karim Benzema is inclusief Profit Boost 2.94.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie met een flink verhoogde odd voor een zege van Ajax op Rangers FC (50.00).

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's