'Charleroi zet zinnen op MVV-trainer Çapa'

Fuat Çapa staat in de belangstelling van Charleroi. Volgens De Gazet van Antwerpen is de belangrijkste trainer van MVV kandidaat bij de Belgische Eersteklasser.

'Charleroi zet zinnen op MVV-trainer Çapa'

Na onder meer afzeggingen van Dennis van Wijk richt Charleroi zijn pijlen op Çapa als opvolger van de opgestapte Stephane Demol. De MVV-trainer laat zich niet in zijn kaarten kijken over een eventuele terugkeer naar België.

'Ik ben op dit moment alleen met MVV bezig', zei Çapa in De Gazet van Antwerpen. 'Meer kan ik er niet over zeggen. Als er toch iets uit de bus zou komen, dan moet Charleroi sowieso een regeling met MVV treffen, want ik laat het bestuur niet in de steek. Die mensen hebben mij gesteund in moeilijke tijden, dat vergeet ik nooit.'

Çapa refereerde aan de problemen in Maastricht na de moeizame start van het seizoen. De trainer kreeg te maken met kritiek uit de selectie. Het MVV-bestuur hield vast aan Çapa. Aanvoerder Ole Tobiasen, die een peiling onder de spelers initieerde, werd het slachtoffer. Voor De Deense oud-international is geen plaats meer in de A-selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen