Chelsea-aanvaller moet vrezen voor schorsing na uitdelen tik na de wedstrijd

Reacties

De wedstrijd tussen Chelsea en Nottingham Forest werd zondag een frustrerende ervaring voor Chelsea, dat thuis niet verder kwam dan een teleurstellende 1-1. Na afloop kookten de emoties over bij Nicolas Jackson.

Chelsea-aanvaller moet vrezen voor schorsing na uitdelen tik na de wedstrijd
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 1
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Aan de zijlijn ontstond een opstootje, zoals je die vaker ziet in het voetbal, waarin veel wordt geduwd en getrokken, maar zelden zie je er rake klappen vallen, omdat spelers toch ook geen schorsing willen riskeren. Jackson kon zich niet beheersen en gaf  Forest-verdediger Morato een tik in het gezicht. De arbitrage miste het moment.

Er zijn wel beelden van, hetgeen de Engelse tuchtcommissie in staat stelt om een onderzoek te openen. Als dat gebeurt, lijkt Jackson een schorsing tegemoet te kunnen zien waardoor hij in ieder geval de volgende competitiewedstrijd tegen Liverpool moet missen, over twee weken. De Italiaanse manager Enzo Maresca weet daarbij dat hij sowieso twee verdedigers moet missen: Marc Cucurella en Wesley Fofana missen de afspraak op Anfield vanwege het ontvangen van hun vijfde gele kaart.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer N. Jackson
Meer over N. Jackson
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.