Cissé stopt met voetballen en richt zich op dj-carrière

Reacties

Voetbalsupporters zullen het voortaan moeten stellen zonder de kunsten van Djibril Cissé. De Franse aanvaller (35) stopt met voetballen en richt zich op zijn muzikale carrière achter de draaitafels.

Cissé stopt met voetballen en richt zich op dj-carrière

Cissé kampte lange tijd met een heupblessure en kondigde in oktober 2015 al zijn afscheid van het profvoetbal aan, maar na een geslaagde operatie zag hij een nieuw voetbalavontuur wel zitten. Vervolgens lukte het hem echter niet een nieuwe club te vinden. Voor de voormalige speler van onder meer Liverpool was het reden genoeg om zijn kicksen aan de wilgen te hangen.

Dat zorgt er wel voor dat Cissé zich kan focussen op zijn carrière als dj. Daarnaast heeft hij ook nog een eigen kledingmerk genaamd 'Mr Lenoir'. Binnen de muziekwereld blijkt Cissé, die onder meer dj David Guetta als inspiratiebron ziet, al een graag geziene gast. Zo mocht hij zelfs een keer draaien tijdens het voorprogramma van wereldster Mariah Carey.

Cissé speelde tijdens zijn loopbaan voor AC Arles, Nimes, AJ Auxerre, Liverpool, Olympique Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio Roma, Queens Park Rangers, Al-Gharafa, Kuban’ Krasnodar, SC Bastia en Saint-Pierroise op het eiland Réunion, een overzees Frans departement ten oosten van Madagaskar. In 2005 pakte hij de grootste prijs van zijn carrière: Cissé won met Liverpool de Champions League na een bloedstollende finale tegen AC Milan. Tijdens de strafschoppenserie schoot hij zelf de tweede penalty binnen.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.