Clubicoon Nacho in tranen bij afscheid Real Madrid

Reacties

Nacho Fernández heeft woensdag afscheid genomen van Real Madrid. De 34-jarige verdediger, die veertien seizoenen in het eerste elftal van de club speelde, hield het niet droog tijdens de persconferentie die speciaal voor zijn afscheid was georganiseerd.

Clubicoon Nacho in tranen bij afscheid Real Madrid
© Real Madrid

23 jaar speelde Nacho voor Real Madrid. Daarin kwam hij tot 364 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij vijf keer de landstitel pakte, twee keer de Copa del Rey, zes keer de Champions League, drie keer de Europese Super Cup, vijf keer de Spaanse Supercopa en vier keer het WK voor clubs. Nu krijgt hij van Real Madrid ondanks zijn tot 2026 doorlopende contract de mogelijkheid om in Saoedi-Arabië bij Al-Qadsiah aan de slag te gaan.

Voor zijn afscheid was er een speciale afscheidsceremonie georganiseerd door Real Madrid, met een persconferentie voorafgaand. Meteen bij aanvang schoot de Spanjaard al vol en daar bleef het ook niet bij. 'Ik voel me de gelukkigste jeugdspeler ooit. Dit was het mooiste einde dat ik me had kunnen voorstellen: aanvoerder zijn en belangrijk zijn. En ook nog de vijftiende Champions League winnen.'

Ook de kinderen en de vrouw van Nacho waren aanwezig bij het persmoment. Zij hielden het eveneens niet droog. Zijn oud-ploeggenoten van Real Madrid zaten ook in de zaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.