Co Adriaanse verkoopt ook FC Utrecht nee

FC Utrecht kan Co Adriaanse schrappen als kandidaat-opvolger van de naar Saudi-Arabië vertrokken Foeke Booy. De Amsterdamse trainer heeft de toenadering uit de Domstad afgewezen.

Co Adriaanse verkoopt ook FC Utrecht nee

'FC Utrecht heeft contact gezocht, maar Adriaanse zal er niet als trainer aan de slag gaan', vertelt zijn woordvoerder Willem Zeijlmans in het Algemeen Dagblad.

Op termijn is een samenwerking tussen FC Utrecht en Adriaanse echter niet uitgesloten. 'Wel is Co bereid FC Utrecht in de toekomst misschien te helpen', aldus Zeijlmans, die niet wilde uitweiden over wat die handreiking in de praktijk betekent.

FC Utrecht is op zoek naar een opvolger van Booy, die afgelopen week koos voor het Saudische Al-Nassr. Assistent John van Loen geldt nog als kandidaat in De Galgenwaard, waar ook de namen van Erwin Koeman en Pim Verbeek rondzingen.

Adriaanse is sinds zijn vertrek bij het Oekraïense Metallurg Donetsk zonder club. De Amsterdammer sprak wel met Feyenoord maar zag uiteindelijk toch af van een dienstverband in Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen