Como weet ook Varane te verleiden tot Italiaans avontuur

Reacties

Raphaël Varane vervolgt zijn carrière bij Como. De Franse verdediger was transfervrij na zijn vertrek bij Manchester United. Bij Como gaat hij onder trainer Cesc Fàbregas in de Serie A spelen.

Como weet ook Varane te verleiden tot Italiaans avontuur
© Pro Shots

De 31-jarige Varane heeft er al een prachtige carrière opzitten. Met Real Madrid won de Franse centrumverdediger liefst vier keer de Champions League en pakte hij drie landstitels. In zomer van 2021 maakte Varane de overstap naar Manchester United. Hij speelde 95 duels in het shirt van de Red Devils en scoorde daarin twee keer.

Het contract van Varane bij United liep deze zomer af en dus mocht de Fransman transfervrij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn keuze is gevallen op Como, de club die afgelopen seizoen via de play-offs naar de Serie A promoveerde. De ploeg van trainer Fàbregas haalde al grote namen als Andrea Belotti en Pepe Reina binnen.

Die spelers komen niet alleen voor het luxueuze leven in de bekende Italiaanse plaats aan het Comomeer. De club wordt financieel ruimhartig ondersteund door twee Indonesische eigenaars. Het gaat om een paar broers die een duizelingwekkend fortuin vergaarde in de sigarettenbranche, samen zijn ze volgens de miljardairsindex van Bloomberg goed voor omgerekend 43 miljard dollar. Sinds hun komst, vijf jaar geleden, wordt er kwistig met geld gestrooid.

Spelersprofiel

R. Varane


Geboortedatum:
25 april 1993
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Lille
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Como
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.