Crème de la crème bij Ajax trekt Huntelaar

Het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax is zo zeker nog niet. De 24-jarige spits zegt het in Ajax Life prima naar zijn zin te hebben in Amsterdam en haalt aan dat het werken met twee grote voorbeelden hem verder kan helpen.

Crème de la crème bij Ajax trekt Huntelaar

'Ik heb bewondering voor wat Marco van Basten en Dennis Bergkamp hebben gepresteerd', vertelt de man van 33 competitiedoelpunten dit seizoen. 'Het is voor mij als spits de crème de la crème om mee te werken. Twee voormalige spitsen van wie ik ontzettend veel kan leren. Daar sta ik ook voor open. Zoiets kan zeker belangrijk worden als ik straks mijn beslissing neem.'

Huntelaars naam wordt nadrukkelijk in verband gebracht met grote clubs in Europa als Real Madrid en Manchester United. Toch gaat de elfvoudige international (zes goals) niet automatisch overstag. Hij wil niet als veredelde twee keus fungeren.

Ajax heeft hem al met hem gesproken over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2010. De Amsterdammers zijn bereid hem een gelimiteerde transfersom te geven als hij bijtekent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen