Danst EK-sensatie Williams ook door de defensie van Georgië?

ADVERTORIAL - Zondagavond neemt Spanje het op tegen Georgië in de achtste finales van het EK. Dat is een duel tussen het land dat momenteel als favoriet voor de eindzege wordt gezien en de verrassing van het toernooi. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Nico Williams en Georges Mikautadze.

Danst EK-sensatie Williams ook door de defensie van Georgië?
Spanje
Spanje
4 - 1
Georgië
Georgië

Wie de televisie regelmatig op de wedstrijden van Spanje heeft afgestemd, zag vaak twee in het rood spelende artiesten in de aanval lopen. Aan de rechterkant Lamine Yamal en op links Williams. De linksbuiten van Athletic Bilbao speelden tot twee keer toe een directe tegenstander dronken, namelijk Josip Stanisic (Kroatië) en Giovanni Di Lorenzo (Italië). Spanje-bondscoach Luis de la Fuente besloot om Williams in de laatste groepswedstrijd tegen Albanië rust te geven en dus is hij nu helemaal opgeladen voor het treffen met Georgië.

Ook voor dit EK-duel maakt TOTO gebruik van de Vroege Uitbetaling. Lees hier wat dit precies inhoudt.

Aan acties geen gebrek bij Williams, maar het enige wat nog ontbreekt is een doelpunt of assist op het EK. Met name tegen Italië was de aanvaller al dicht bij persoonlijk succes: hij kopte een keer naast en schoot één keer kiezelhard op de kruising. TOTO hanteert een quotering van 2.60 voor twee schoten op doel van Williams tegen Georgië. De quoteringen voor een goal of een assist van hem staan op respectievelijk 3.00 en 3.25.

Quoteringen voor minimaal twee schoten op doel

- Lamine Yamal: 2.85
- Pedri: 3.30
- Fabian Ruiz: 3.75

- Georges Mikautadze: 7.50
- Khvicha Kvaratskhelia: 5.50

Mikautadze
Volgens de bookmakers is Spanje de gedoodverfde winnaar van het duel met Georgië, maar toch zal La Roja met Mikautadze toch een specifieke speler in de gaten moeten houden. De aanvaller van Georgië maakte in alle groepswedstrijden tegen Turkije, Tsjechië en Portugal een treffer en mag zich daardoor topscorer van de groepsfase noemen. TOTO hanteert een quotering van 6.00 voor een goal van de voormalig speler van Ajax.

Overige quoteringen doelpuntenmakers

- Álvaro Morata: 1.95
- Lamine Yamal: 2.70
- Pedri: 3.70

- Khvicha Kvaratskhelia: 6.00

Wil jij met extra spanning genieten van de kraker in Keulen? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's