De beste speler van Engeland heet volgens Rooney niet Bellingham of Kane

Reacties

Niet Jude Bellingham of Harry Kane, maar Phil Foden is de beste speler die Engeland momenteel heeft, zo vindt Wayne Rooney. De legende van Manchester United heeft ook aandacht voor de 'sensationele' Cole Palmer.

De beste speler van Engeland heet volgens Rooney niet Bellingham of Kane
© Pro Shots

Met spelers als Kane, Bellingham, Palmer, Bukayo Saka en Foden beschikt Engeland deze interlandperiode weer over een selectie met flink wat kwalitatief aansprekende namen. Dat ziet ook Rooney, die de speler van Manchester City er het meest uit vindt springen. 'Voor mij is de beste speler Phil Foden. Ik weet dat hij dit seizoen niet al te veel heeft gespeeld, maar hij is de beste speler die Engeland heeft', aldus de voormalig Engels topspits in gesprek met talkSPORT.

Zoals Rooney al concludeerde, heeft Foden in het huidige seizoen inderdaad wat minder gespeeld. De middenvelder annex aanvaller stond een geruime poos aan de kant wegens ziekte. Halverwege september sloot de Engelsman weer aan bij het team van Pep Guardiola en nu ook in de selectie van interim bondscoach Lee Carsley.

Palmer
Wie dit seizoen cijfermatig in ieder geval hogere ogen gooit dan Foden, is Palmer. Ook voor deze speler sluit Rooney zijn ogen niet. 'Hij is sensationeel sinds hij bij Chelsea zit, maar voor mij is de beste echt Phil Foden. Ik kijk graag naar hem', besluit Rooney. In de aankomende dagen speelt Engeland tegen Griekenland en Finland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.