De Bruyne neemt Haaland-coupe aan

Reacties

Kevin De Bruyne verraste zijn ploeggenoten bij Manchester City dinsdag op de training. De Belg kwam met een Erling Haaland-achtige coupe aanlopen.

De Bruyne neemt Haaland-coupe aan
© Instagram: @kevindebruyne
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het overgrote deel van zijn loopbaan bracht De Bruyne door met een kort en strak kapsel. Sinds enkele maanden had hij het al wat langer laten groeien. Inmiddels heeft de zesvoudig kampioen van de Premier League zijn Jack Grealish-lokken ingeruild voor het kapsel dat bijzonder veel aan een andere City-ploeggenoot doet denken.

De Bruyne had zijn haren strak naar achteren, samenkomend in een knot. Net als Haaland dat heeft. Het is voor De Bruyne te hopen dat hij daarmee ook de scoringsdrift van de Noor overneemt.

Op 2 augustus keerde De Bruyne terug bij Manchester City na zijn vakantie. Aankomende zaterdag staat City tegenover Manchester United in het duel op het Community Shield.

Za 10 aug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.