De Bruyne voorspelt wanneer het misgaat met volle speelkalender

Reacties

Kevin De Bruyne heeft zijn hart gelucht over de drukte die hij meemaakt als voetballer van Manchester City en België. De middenvelder ziet om zich heen dat het speelschema nu al moordend is en dan komt er ook nog eens een WK voor clubs volgend jaar.

De Bruyne voorspelt wanneer het misgaat met volle speelkalender
© Pro Shots

In 2025 begint de nieuwe editie van het WK voor clubs, het toernooi is flink uitgebreid door de FIFA. De Bruyne voelt de bui al hangen. 'Als wij de finale van het WK voor clubs zouden spelen, blijven er maar drie weken over tot de start van de Premier League. Om op vakantie te gaan én je voor te bereiden... Dat is gewoon onmogelijk', sprak de Belg uit bij Het Laatste Nieuws.

'Je hebt bijna geen tijd meer om uit te rusten', is de conclusie van De Bruyne. Hij denkt echter niet dat er snel wat gaat veranderen. 'De UEFA en de FIFA trekken zich er niets van aan. Het geld regeert.' Inmiddels zijn diverse instanties druk bezig met de volle speelkalender. Zo diende de FIFPro een juridische claim in tegen de FIFA en is er een officiële klacht ingediend bij de Europese Commissie, tegen de FIFA.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.