De Ligt en Ten Hag moeten het ontgelden bij Man Utd-icoon Scholes

Reacties

Voormalig Manchester United-middenvelder Paul Scholes heeft geen hoge pet op van Matthijs de Ligt en vindt dat de tijd van excuses voorbij is voor manager Erik ten Hag, die volgens Engelse media twee duels de tijd krijgt om het tij te keren.

De Ligt en Ten Hag moeten het ontgelden bij Man Utd-icoon Scholes
Manchester United
Manchester United
0 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Scholes vond De Ligt zondag tegen Tottenham Hotspur opnieuw niet imponerend. 'Als je nieuwe spelers haalt, mag je toch verwachten dat die kwalitatief beter zijn dan de jongens die er al waren. Ik zie nu geen enkele nieuweling het verschil maken', zei de oud-international van Engeland tegen SuperSport.

'De Ligt is erin gekomen voor Harry Maguire, maar ik zie geen grote verschillen tussen die twee. De Ligt is zeker geen upgrade van Maguire. Absoluut niet', vertelde Scholes, die zijn pijlen ook richt op Ten Hag. 'Het is elke wedstrijd de vraag hoe United gaat spelen. United lijkt op een team dat totaal niet wordt gecoacht en we zijn nu iets meer dan twee jaar verder...'

'Bij Ange Postecoglou wisten we na één week al welke kant Tottenham Hotspur op wilde en hoe ze het liefst spelen. Zij houden daar ook aan vast. De spelers van United zagen er weer uitgeblust uit en leken geen idee te hebben wat ze moesten doen. Ze straalden ook geen enthousiasme uit. Dat is iets wat je moet meenemen van het trainingsveld', aldus Scholes.

De elfvoudig Engels kampioen met United en tweevoudig Champions League-winnaar stelt dat Ten Hag voldoende kwaliteit in de selectie heeft om beter te kunnen presteren. 'In dit United-elftal spelen allemaal ervaren jongens die heel veel geld verdienen. De tijd van de excuses is nu wel echt voorbij. Ze moeten het trainingsveld op en een manier vinden waarop het team wel kan functioneren. Ze moeten iets bedenken.'

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
10
Nottingham Forest
6
2
3
1
6-5
+1
9
11
Brentford
6
2
1
3
8-10
-2
7
12
Manchester United
6
2
1
3
5-8
-3
7
13
AFC Bournemouth
5
1
2
2
5-8
-3
5
14
West Ham United
6
1
2
3
6-10
-4
5
15
Ipswich Town
6
0
4
2
5-10
-5
4
* Actueel tot en met 30 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.