De Ligt lovend over Blind: 'De beste connectie'

Reacties

Matthijs de Ligt bewaart speciale herinneringen aan Daley Blind. De twee speelden met elkaar samen bij Ajax en het Nederlands elftal.

De Ligt lovend over Blind: 'De beste connectie'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Ligt werd in een interview met Sky Sports gevraagd naar zijn ervaringen met de verdedigers met wie hij speelde. 'Ik heb met zoveel geweldige verdedigers gespeeld, met Virgil van Dijk, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Dayot Upamecano... Als ik er één moet noemen met wie ik echt comfortabel was en een goede connectie had, dan was het met Daley Blind. We voelden elkaar precies aan en wisten waar we mensen moesten helpen. Dat was de beste connectie die ik heb gehad tot nu toe...'

Het duo De Ligt/Blind maakte met name indruk tijdens het succesjaar 2018/19 van Ajax, waarin de Amsterdammers de halve finale van de Champions League wisten te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.