Deportivo doet zijn werk

Deportivo heeft de spanning teruggebracht in groep B. In Galicië versloeg de Spaanse kampioen Galatasaray met 2-0. Roy Makaay begon verrassend op de bank.

De eerste helft had Deportivo het betere van het spel maar het openingsdoelpunt bleef lang uit. Vijf minuten voor rust was het dan zover. Víctor was de gelukkige. Een schot van Djalminha caramboleerde voor zijn voeten zodat hij simpel kon scoren.

De tweede helft stond bol van spanning. De meeste opschudding werd echter veroorzaakt door het voortdurende vragen om kaarten. Bij vrijwel iedere tackle maakte het slachtoffer het bekende gebaar. Zeven gele en een rode kaart waren het gevolg.

Deportivo bleef de betere ploeg. Een kwartier voor tijd zorgde Djalminha voor de beslissing. De Braziliaan benutte de strafschop nadat Ahmet op het randje van de zestienmeter hands had gemaakt. Het was een belangrijk doelpunt omdat Deportivo daarmee een beter onderling resultaat heeft tegen Galatasaray. En dat kan aan het einde wel eens de doorslag geven.