'Deze fout zal me persoonlijk niet lang bezighouden'

Michel Vorm startte goed aan de competitie met het in de Premier league debuterende Swansea City, maar tegen Arsenal blunderde de doelman. Na zijn ongelukkige uitworp kon Andrei Arshavin het enige doelpunt van de wedstrijd maken.

'Het is teleurstellend, maar deze fout zal me persoonlijk niet lang bezighouden', reageerde Vorm. 'Net voor ik de bal wilde gooien maakte ik oogcontact met Nathan Dyer en hij zei dat hij de bal niet wilde ontvangen, maar ik had de beweging al ingezet en kon mezelf niet meer stoppen.'

'Arshavin maakte de kans heel goed af, want ik denk dat het niet eenvoudig was om te scoren', vervolgde Vorm. 'Maar het blijft teleurstellend, aangezien het bijna rust was. Als het halverwege nog 0-0 staat bij Arsenal, wordt de tweede helft natuurlijk heel anders.'

'We hebben nu vier wedstrijden gespeeld en nog niet gescoord. Na het doelpunt dat ik weggaf hebben we nog enkele goede kansen gehad. In de eerste drie wedstrijden hebben we ook een paar grote mogelijkheden gemist. Zoveel kansen krijgen we niet in de Premier League, dus je moet ze wel afmaken. Iedereen weet dat Arsenal een grote ploeg is, maar we waren dicht bij een stunt.' Foto: VI Images