Di María schiet Real naar minimale zege op Zagreb

Real Madrid heeft in de Champions League op bezoek bij Dinamo Zagreb een minimale overwinning geboekt. Angel Di María maakte zo'n tien minuten na rust het enige doelpunt door de bal op aangeven van Marcélo fraai in de verre hoek te krullen.

Di María schiet Real naar minimale zege op Zagreb

Hoewel Zagreb door velen als zwakste ploeg in groep D wordt gezien, trad De Koninklijke aan op volle oorlogssterkte. De ploeg werd gecoacht door Aitor Karanka, aangezien de geschorste José Mourinho het duel vanaf de tribune bekeek.

Karanka zag zijn ploeg het betere van het spel hebben. Het overwicht werd echter aanvankelijk niet omgezet in doelpunten. Kansen waren aan Karim Benzema, Cristiano Ronaldo en Mesut Özil niet besteed. Aan de overkant stichtte alleen Ante Rukavina even gevaar, maar diens inzet werd gekeerd door Iker Casillas.

In de tweede helft kreeg Real Madrid loon naar werken door het doelpunt van Di María. Overigens maakten de bezoekers de wedstrijd af met tien man na een rode kaart van Marcelo. De Braziliaan ontving een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's