Dik 20.000 Sevilla-fans zien presentatie van huilende Ramos

Reacties

Sergio Ramos is terug bij de club waar het voor hem begon, en dat houdt de gemoederen in Sevilla nogal bezig. Woensdag was zijn presentatie, en het Roman Sánchez-Pizjuan liep aardig vol: 23.000 mensen kwamen kijken naar de inhuldiging van de verdediger, die daar emotioneel van werd.

Dik 20.000 Sevilla-fans zien presentatie van huilende Ramos
© Pro Shots

Er stonden rijen buiten het stadion voor Ramos, die na achttien jaar terugkeert bij Sevilla, in de fanshop zijn de letters in de naam van Sergio Ramos alsmede het nummer 4 inmiddels nog maar beperkt voorradig. De oproep van de harde kern ten spijt, lijkt een groot deel van de aanhangers van Los Nervosiones bereid om het verleden te begraven en Ramos opnieuw in de armen te sluiten.

Het feestvarken kwam zelf ook aan het woord. 'Dit is een onvergetelijke dag, een droom die uitkomt. Ik ben thuis. Je weet niet wanneer het zover is. Het is een dag die ik wil inlijsten en delen met mijn geliefden. Ik moet de president, de vice-president danken, en de fans die de deuren voor me hebben geopend. En mijn broer, we zijn altijd samen geweest. Ik wil nog iets winnen met het team van mijn hart', beloofde Ramos tegenover Diario de Sevilla.

De verdediger ging ook in op het statement van de harde kern. 'Dat ligt nog op tafel, en ik wil heel respectvol zijn. Sommige mensen zijn nog steeds boos. Hopelijk verandert dat met mijn excuses en mijn prestaties. Er zijn buiten al genoeg vijanden om binnen ook nog eens te gaan vechten. Ik heb mijn excuses aangeboden, ik hoop dat we met mijn prestaties alle neuzen dezelfde kant op krijgen.'

De 37-jarige Ramos kan misschien volgende week al debuteren tegen Las Palmas, waar Daley Sinkgraven die dag vermoedelijk terug is van een blessure. In het weekend van 21 en 22 oktober staat de wedstrijd tegen zijn andere grote liefde, Real Madrid, op de rol.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.