Dit zijn de tien beste Eredivisie-spelers in EA Sports FC 25

Reacties

Het is aftellen naar de officiële release van EA Sports FC 25. In aanloop naar dat moment onthult ontwikkelaar Electronic Arts stapsgewijs de ratings van de spelers. Inmiddels is ook de Eredivisie aan de beurt.

Dit zijn de tien beste Eredivisie-spelers in EA Sports FC 25
© X Feyenoord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Eredivisie maakte donderdag bekend welke spelers uit de Nederlandse competitie de hoogste rating hebben gekregen. Duidelijk is dat PSV het beste uit de bus komt. Met vijf spelers mag de titelverdediger van de Eredivisie zich hofleverancier in de toptien noemen. Ajax volgt op gepaste afstand en levert drie spelers. Feyenoord en FC Twente leveren allebei één speler.

Vier spelers steken erbovenuit. Dat zijn Dávid Hancko (Feyenoord), Jerdy Schouten, Joey Veerman en Luuk de Jong (allen PSV). Zij zijn beoordeeld met een rating van 81. In alle gevallen is dat een vooruitgang ten opzichte van de vorige editie. De toptien wordt op volgorde van rating voltooid door Walter Benítez, Jordan Henderson, Lars Unnerstall, Johan Bakayoko, Steven Berghuis en Brian Brobbey.

EA Sports FC 25 ligt vrijdag 27 september in de schappen. Wie de Ultimate Edition aanschaft, kan het spel vrijdag 20 september al spelen. Onlangs maakte EA Sports bekend dat De Kuip voor het eerst in de historie van de voetbalgame zijn opwachting maakt

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.