Draait Feyenoord het tegen lotgenoot Girona om in de Champions League?

ADVERTORIAL - Feyenoord maakt zich op voor het treffen in de Champions League tegen Girona. Dat is een duel tussen twee clubs waarbij het in tegenstelling tot vorig seizoen allesbehalve lekker loopt. Blik vooruit en speel mee met de weddenschappen van TOTO!

Draait Feyenoord het tegen lotgenoot Girona om in de Champions League?
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Dat zowel Feyenoord als Girona het seizoen slecht is begonnen, is een understatement. De Rotterdammers bekleden mede door de vier gelijke spelen momenteel de zesde plaats in de Eredivisie en Girona doet het met een twaalfde plek in La Liga nog een stuk slechter. Ook de eerste Champions League-ontmoetingen van beide clubs verliepen niet hoe ze het voor ogen hadden. Feyenoord kreeg een afgetekende 0-4 om de oren van Bayer Leverkusen, terwijl Girona met 1-0 onderuit ging bij Paris Saint-Germain.

De quoteringen wijzen uit dat Feyenoord allesbehalve de favoriet is in Catalonië. TOTO hanteert een quotering van 1.90 voor winst van Girona, terwijl een overwinning van Feyenoord een bijbehorende quotering van 3.55 heeft. Een gelijkspel kan je 3.70 keer je inzet opleveren. Denk je dat Feyenoord in ieder geval niet verliest in Spanje? Dan kan je de weddenschap 'Feyenoord of gelijkspel' spelen die een bijbehorende quotering heeft van 1.85.

Scoort Ueda nu wel in de Champions League?

Het verhaal van Feyenoord is dat het maar moeilijk tot scoren komt. De Rotterdammers hebben vooral moeite met het spel in de final third, zo beaamde Brian Priske afgelopen weekend nog na de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd tegen NEC. Ook in de Champions League is het voor Feyenoord tot nog toe lastig gebleken om kansen te creëren. De expected goals-waarde van 0.87 die de Stadionclub aan het duel met Bayer Leverkusen overhield, beaamt dat.

Wie tegen Bayer Leverkusen toch dicht bij een goal was in De Kuip, was Ayase Ueda. De Japanner is momenteel de aangewezen eerste spits van Feyenoord door het wegvallen van Santiago Giménez. Ueda scoorde zelfs tegen de Duitse club, maar stond tijdens de aanval net een teen buitenspel. Heeft hij tegen Girona meer geluk? TOTO hanteert een quotering van 3.40 voor een doelpunt van Ueda. De afwezigheid van de geblesseerde Daley Blind maakt het voor Ueda en zijn teamgenoten wellicht een stukje draaglijker.

Buiten bovenstaande weddenschappen heeft TOTO een veel groter, divers aanbod voor het duel tussen Girona en Feyenoord dat je via deze link kan bekijken. Veel plezier met het kijken van de wedstrijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's