Edvardsen zegt verhuur op laatste moment af en keert terug bij Go Ahead

Reacties

Victor Edvardsen vertrekt toch niet op huurbasis bij Go Ahead Eagles. De 28-jarige spits was op weg naar Barnsley, dat uitkomt in de Engelse League One. Woensdag arriveerde hij daar voor de medische keuring, maar op het laatste moment besloot de Zweed om de stekker uit de deal te trekken.

Edvardsen zegt verhuur op laatste moment af en keert terug bij Go Ahead
© Pro Shots

Zo blijft Edvardsen voorlopig toch in Deventer. De club leek een oplossing te hebben gevonden voor zijn situatie. Trainer Paul Simonis koos in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk immers niet voor Edvardsen, maar voor Finn Stokkers als spits. Na het horen van de keuze van de trainer uitte de Zweed zijn frustraties op sociale media, wat geruchten over een vertrek aanwakkerde.

Ondertussen trok Go Ahead in de persoon van Milan Smit al een nieuwe spits aan. Simonis benadrukte na het duel met RKC nog dat Edvardsen van hem niet per se hoefde te vertrekken, maar de deal met Barnsley was toen al in de maak. De Zweedse spits doorstond woensdag de medische keuring en werd al gespot in een shirt van Barnsley, maar gaat dus niet voor de Engelse club spelen.

Volgens Zweedse bronnen waren Go Ahead en Barnsley het eens geworden over een optie tot koop ter waarde van zevenhonderdduizend euro. Aftonbladet meldt dat Edvardsen om familiaire redenen op het laatste moment af zag van de stap naar Engeland. Bij Go Ahead ligt hij nog voor twee jaar vast.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.