Eerste club neemt meteen afstand van Laporta's uitspraken

Reacties

AS Roma heeft er geen gras over laten groeien. Uren nadat Joan Laporta, de president van Barcelona, de namen openbaarde van dertien mogelijke Super League-clubs, zijn de Romeinen de eersten die zich er publiekelijk van distantiëren.

Eerste club neemt meteen afstand van Laporta's uitspraken
© Pro Shots

'Zoals we ook al openbaar hebben verklaard na het besluit van het Europese Hof van Justitie over de Super League: AS Roma herhaalt dat het géén steun biedt aan projecten die gerelateerd zijn aan de Europese Super League. De club verklaart tevens dat het zijn standpunt hieromtrent nooit heeft gewijzigd, en nooit in gesprek is getreden over het betreden van een ander pad dan samenwerking van clubs bij de European Clubs Assocication in sterke samenwerking met de FIFA en de UEFA.'

De Italiaanse topclub is daarmee de eerste die zich verre werpt van Laporta's ideeën over een Super League, die al over enkele maanden zou kunnen beginnen. De andere twaalf genoemde clubs: Internazionale, AC Milan, Napoli, Benfica, FC Porto, Sporting Portugal, Olympique Marseille, Anderlecht, Club Brugge, Ajax, Feyenoord en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.