Martínez langer in Milaan: Inter bevestigt meerjarige contractverlenging

Reacties

Lautaro Martínez blijft langer bij Internazionale. De aanvoerder van de Nerazzurri staat nu tot en met medio 2029 onder contract bij de Italiaanse landskampioen.

Martínez langer in Milaan: Inter bevestigt meerjarige contractverlenging

Het initiële contract van Martínez liep tot de zomer van 2026, maar Inter wilde dat maar wat graag openbreken. Dat is nu gelukt, onder bepaalde voorwaarden weliswaar. Volgens Italiaanse media kan de Argentijn voor meer dan negen miljoen euro aan bonussen opstrijken over de komende jaren.

De 26-jarige Martínez gaat vanzelfsprekend ook omhoog in salaris, maar ook daar zijn naar verluidt bijzondere afspraken over gemaakt. De aanvankelijke financiële eisen die de spits zou hebben gehad zijn wat naar beneden gebracht om Inter en de Amerikaanse eigenaren van Oaktree wat tegemoet te komen.

Het betekent in ieder geval dat het succesverhaal van Martínez in Milaan er nog wat hoofdstukken bij gaat krijgen. In 282 wedstrijden kwam hij tot 129 goals en 43 assists. Met Inter won Martínez tot nu toe tot twee keer toe de Scudetto, twee keer de Coppa Italia en één keer werd hij topscorer van de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Lautaro Martínez
Meer over Lautaro Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.