Einde aan ongeslagen reeks Miami Fusion

NY/NJ MetroStars heeft een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks wedstrijden van Miami Fusion, koploper in de Eastern Division van de Amerikaanse MLS. De 3-0 zege van de MetroStars betekende voor Miami de eerste nederlaag sinds 18 april. De ploeg was twaalf competitieduels op rij ongeslagen gebleven, een clubrecord.

Bij Miami Fusion was de Colombiaan Adolfo Valencia de uitblinker. De voormalige aanvaller van onder meer Bayern München was goed voor één treffer en een assist. Chicago Fire verstevigde de koppositie in de Central Division door met 3-2 te winnen van hekkensluiter Tampa Bay Mutiny. De voormalige Amerikaanse international Eric Wynalda scoorde tweemaal voor Fire. De Bulgaarse aanvaller Hristo Stoitchkov was één keer trefzeker.

Tampa Bay stond voor het eerst onder leiding van het trainersduo Perry van der Beck and Jim McGeough. Het tweetal volgde afgelopen week Alfonso Mondelo op, die opstapte naar aanleiding van de teleurstellende resultaten. Tampa Bay verloor tegen Fire alweer voor de tiende keer in de laatste elf competitiewedstrijden.

Ook DC United kwam niet tot winst. De ploeg van de Nederlandse trainer Thomas Rongen leed tegen Los Angeles Galaxy de tiende nederlaag van het seizoen: 0-3.

Bekijk hier al onze video's