Einde in zicht voor Karsdorp: Roma schrijft rechtsback niet in voor Serie A

Reacties

AS Roma heeft Rick Karsdorp niet ingeschreven voor de Serie A, weet Corriere dello Sport. De 29-jarige rechtsback mag vertrekken en hoeft niet op speelminuten te rekenen onder trainer Daniele De Rossi, nu er met de Saoedisch international Saud Abdulhamid (Al-Hilal) een vervanger in aantocht lijkt. 

Einde in zicht voor Karsdorp: Roma schrijft rechtsback niet in voor Serie A
© Pro Shots

Karsdorp kwam afgelopen seizoen nog gewoon voor in de plannen van De Rossi, die het stokje in januari overnam van de ontslagen José Mourinho. De voormalig speler van Feyenoord maakte zich volgens Italiaanse media niet geliefd bij het 41-jarige clubicoon door in mei cynisch te reageren op boegeroep van de Roma-aanhang, toen hij in de fout ging in de verloren halve finale van de Europa League tegen Bayer Leverkusen.

De Rossi haalde Karsdorp na zijn cruciale fout bij de openingstreffer van Florian Wirtz in de tweede helft naar de kant voor Angeliño. Het is hoogstwaarschijnlijk het laatste optreden van de rechtsback in het shirt van Roma, waar hij al sinds 2017 onder contract staat. Met een nog een jaar doorlopend contract hopen de Romeinen hem nu te verkopen. Het Besiktas van Giovanni van Bronckhorst wordt genoemd als mogelijke bestemming.

Richting het eerste competitieduel met Cagliari van komende zondag zijn er meer spelers die mogen vertrekken bij Roma. Marash Kumbulla is bijvoorbeeld verhuurd aan Espanyol, terwijl Paulo Dybala nadrukkelijk wordt gelinkt aan een overstap naar Saoedi-Arabië. De Argentijnse sterspeler heeft een lucratief voorstel van Al-Qadsiah in beraad. In afwachting van zijn beslissing zou De Rossi nog wel een beroep doen op Dybala.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.