EK-smaakmaker lijkt Barça teleur te stellen met boodschap over toekomst

Reacties

Nico Williams lijkt deze zomer niet te vertrekken bij Athletic Bilbao. De Spaanse EK-smaakmaker heeft dinsdag bij zijn terugkeer op het trainingsveld een duidelijke hint gegeven over zijn toekomst, waardoor het geïnteresseerde Barcelona verder moet kijken.

EK-smaakmaker lijkt Barça teleur te stellen met boodschap over toekomst
© Pro Shots

Williams werd al maanden in verband gebracht met Barcelona. Afgelopen winter verlengde de 22-jarige vleugelspits zijn aflopende contract in Baskenland echter al, waardoor een transfervrij vertrek deze zomer van de baan was. Ook bedankte de jongere broer van Ghanees international Iñaki Williams naar verluidt voor een transfer naar het Aston Villa van Unai Emery. En nu lijkt er sterk op dat de man van de openingstreffer in de gewonnen EK-finale tegen Engeland ook komend seizoen weer schittert in San Mamés.

Dat is Williams zelf in ieder geval van plan, zo maakt hij dinsdag bij zijn terugkeer op het trainingsveld duidelijk. Spaanse media trekken de conclusie dat een transfer naar Barcelona en het eveneens geïnteresseerde Paris Saint-Germain deze zomer daardoor geen optie meer is. Eerder was Barça-voorzitter Joan Laporta nog stellig dat de club in staat was om de contractueel vastgestelde afkoopsom van 58 miljoen euro te betalen. Dat geld lijkt de club nu aan te wenden om Dani Olmo los te weken in Leipzig.

Olmo
Volgens Spaanse media onderhandelt technisch directeur Deco dinsdag in Duitsland met RB Leipzig over een transfer van Olmo, die na het wegvallen van de geblesseerde Barcelona-spelmaker Pedri indruk maakte op het middenveld van Europees kampioen Spanje. Zelf zou de bij Barcelona opgeleide Olmo wel oren hebben naar een terugkeer in Camp Nou. Van 2007 tot 2014 maakte de 26-jarige international deel uit van La Masia, voordat hij vertrok naar Dinamo Zagreb. In Kroatië verdiende hij een transfer naar Leipzig.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Nico Williams
Meer over Nico Williams
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.