Elftal van de Week: vijf (!) Fortunezen en twee Feyenoorders

Reacties

De Eredivisie is weer begonnen en dus maken we ook weer na elke speelronde een Elftal van de Week. Na de overwinning van Fortuna Sittard op Almere City vinden we maar liefst vijf Fortuna-spelers terug.

Elftal van de Week: vijf (!) Fortunezen en twee Feyenoorders
© Pro Shots

Alen Halilovic is na speelronde twee in de Eredivisie uitgeroepen tot Speler van de Week van VI en dus is het logisch dat de Kroaat, net als vorige week, een plek in het Elftal van de Week heeft. Halilovic wordt daarin vergezeld door zijn teamgenoten Mattijs Branderhorst, Ivo Pinto, Mitchell Dijks en Rodrigo Guth.

Ringo Meerveld vertegenwoordigt Willem ll, de middenvelder kreeg net als Halilovic een 8, en we vinden met Max Bruns een speler van FC Twente terug in het Elftal van de Week. Calvin Stengs luisterde zijn 'terugkeer' bij Feyenoord op met een knap doelpunt tegen PEC Zwolle en Igor Paixão is de andere Feyenoorder die een plek in het elftal heeft gekregen.

Tobias Lauritsen stelde in de blessuretijd van het duel met FC Twente een punt veilig voor Sparta. Van de Noorse spits is het nog maar de vraag hoelang hij nog actief is op Het Kasteel. Jorg Schreuders van FC Groningen heeft voor de tweede week op rij een uitverkiezing voor het Elftal van de Week verdiend. Vorige week werd hij al Speler van de Week.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.